top of page

za 18 jun

|

voor de locaties klik op 'details'

Dag van de Architectuur 18 juni 2022

Exclusieve mini-excursies, fietstochten en instuif

Dag van de Architectuur 18 juni 2022
Dag van de Architectuur 18 juni 2022

Tijd en locatie

18 jun 2022, 10:00

voor de locaties klik op 'details'

Over het evenement

Speciaal voor de Dag van de Architectuur organiseert Attiek een drietal exclusieve mini-excursies. Het landelijke thema van deze dag is ‘T-Huis’, bedoeld als aansporing om de vertrouwde begrippen ‘huis’ en ‘thuis’ eens nader te bestuderen of te herdefiniëren.

Mini-excursies

De mini-excursies hebben een tijdsduur van ongeveer drie kwartier. Vanwege het beperkte aantal plaatsen is vooraf aanmelden noodzakelijk. Let goed op het tijdtip waarop je inschrijft. Per excursie zijn er meerdere tijdopties in de middag. Klik hier voor alle miniexcursies en en inschrijven.

Fietstochten

Vorig jaar introduceerden we twee gloednieuwe fietstochten met audiotour onder de titel ‘peddelen door de periferie’. De routes voeren langs een bloemlezing van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van architectuur en stedenbouw buiten het historische centrum van Leeuwarden. Ook dit jaar zijn de routes weer beschikbaar. Er is een route langs de noordzijde en een route langs de zuidzijde van de stad.

Kijk hier voor meer informatie en gratis downloaden van de routes.

Instuif

Na afloop is er een instuif voor iedereen die graag nog even na wil praten over de Dag van de Architectuur. We verzamelen vanaf 16:45 bij eet- en drinklokaal Proefverlof in de Blokhuispoort. Iedereen is welkom. Consumpties zijn op eigen kosten.

Deel dit evenement

bottom of page