top of page

vr 27 mei

|

Leeuwarden, Netherlands

HAD NOAIT MUTTEN!?

Registratie is gesloten
Startpagina
HAD NOAIT MUTTEN!?
HAD NOAIT MUTTEN!?

Tijd en locatie

27 mei 2016, 19:00

Leeuwarden, Netherlands

Over het evenement

Als afsluiting van het seizoen organiseert Attiek een avond waarin personen die Leeuwarden een warm hart toedragen iets vertellen over de in hun ogen ‘lelijkste plek’ van de stad, onder het motto “Had noait mutten". Wij nodigen verschillende personen uit, zowel vakgenoten als ervaringsdeskundigen, die hun favoriete ‘rotte kies’ kort bespreken. Aan de hand van één beeld leggen de sprekers uit waarom dit gebouw of deze plek nooit zo had gemoeten. Ook kunnen zij aangegeven wat er aan gedaan kan worden om er juist een mooi gebouw of plek van te maken. 

Het is de bedoeling om een levendig debat te voeren waarin onze betrokkenheid met de stad centraal staat. Na afloop van elke bijdrage is er kort gelegenheid tot het stellen van vragen aan de deelnemers en te discussiëren. De discussie wordt geleid door spreekstalmeester Jef Mühren. 

Ook benieuwd naar de ‘rotte kiezen’ van o.a. Ria Kraa (Friesch Dagblad), André Staalenhoef (Architect BSa) Dirk Hoekstra (Makelaar) en Huub Mous (kunsthistoricus en blogger)?

Ook Meedoen?

Attiek heeft reeds een aantal ‘Liwwadders’ uitgenodigd, maar we gaan uit van ‘hoe meer zielen, hoe meer vreugd’. Heb jij ook een lelijke plek in Leeuwarden in gedachten, die op deze avond absoluut niet mag ontbreken? Doe dan mee! Meld je vóór 13 mei aan via info@arkfryslan.nl .

Houdt met je deelname rekening met de volgende spelregels: je hebt max. 2 minuten de tijd om je pitch te houden en je mag max. 1 plaatje gebruiken. Stuur het plaatje dat je wilt gebruiken mee met je aanmelding. Naast de vraag waarom deze plek/gebouw zo lelijk is, willen we, om positief af te kunnen sluiten, ook graag van je horen hoe het wél had gemoeten.

Deel dit evenement

bottom of page