top of page

do 02 feb

|

Zaailand 141, Leeuwarden

Het Kabinet

Registratie is gesloten
Startpagina
Het Kabinet
Het Kabinet

Tijd en locatie

02 feb 2017, 19:00

Zaailand 141, Leeuwarden

Over het evenement

Afbeelding: @Fosbury Architecture

Op Donderdag 2 Februari 2017 is het eindelijk zover: de presentatie van een uniek object, een grote stap richting de oplossing voor herbestemming bij leegstand in de binnenstad.   

Hierbij willen we u van harte uitnodigingen voor een exclusieve preview van:  

Het Kabinet   

Omdat u vanuit uw werkveld en expertise mogelijk meer behoefte heeft aan aanvullende informatie, nodigen we u uit voor een bijeenkomst voorafgaand aan de officiële opening. Op deze manier is er voor u meer gelegenheid om de achtergronden te vernemen en vragen te stellen.   

Preview om 15:00 uur Vanaf 15:00 uur bent u van harte welkom om aan te schuiven voor een presentatie door Fosbury Architects (voertaal Engels). Zij zijn de grondleggers van Het Kabinet. Vanuit de Frisian Design Factory zal Eric Voigt het door zijn studenten gebouwde prototype toelichten. Daarna is er voor iedereen de gelegenheid om de mogelijkheden van Het Kabinet interactief te testen. Ook willen de bedenkers graag met u in discussie over de verdere ontwikkeling van dit concept.   

Officiële Opening om 18:00 uur Om 18:00 is er een lancering voor groot publiek. Burgemeester Ferd Crone zal met een toast Het Kabinet officieel openen. Hierbij bent u uiteraard ook van harte welkom. Na de lancering is er een borrel voor alle aanwezigen.   

Aanmelding Omdat er een beperkt aantal plaatsen is, horen we graag of u erbij bent. We willen u vragen uiterlijk do 26 Januari 2017 aan te geven of u belangstelling heeft, door een mail te sturen naar info@arkfryslân.nl  o.v.v. Aanmelding Het Kabinet Launch&Round Table + aantal personen (max. 2)   

Locatie Zaailand 141, Leeuwarden

Deel dit evenement

bottom of page