top of page

wo 21 feb

|

Leeuwarden

mini-excursie Cambuurstadion Leeuwarden

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
mini-excursie Cambuurstadion Leeuwarden
mini-excursie Cambuurstadion Leeuwarden

Tijd en locatie

21 feb 2024, 15:00 – 16:00

Leeuwarden, Stadionplein 4, 8914 BX Leeuwarden, Nederland

Over het evenement

Attiek organiseerde in februari 2020 een debatavond over het ontwerp van het nieuwe Cambuurstadion. Op woensdag 21 februari biedt Attiek de mogelijkheid rond te kijken in het stadion in aanbouw. Mensen van de sportclub Cambuur en Alynia architecten verzorgen de rondleiding en geven toelichting.  Voor de rondleiding kunt u zich aanmelden via de bovenstaande rode knop. Voor deze mini-excursie zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Deelname is gratis. 

Routebeschrijving en parkeren: 

Parkeren kan op het westelijke deel van de parkeerplaats van de McDonalds (het deel recht tegenover de bouwinrit). Hier zijn parkeerplaatsen beschikbaar gesteld en middels bebording gemarkeerd.

Let op:

De looproute van de parkeerplaats naar de bouw dient via het voetpad langs de Slauerhoffweg te gebeuren (rode pijl onderstaand). Om veiligheid technische redenen is het niet toegestaan om via de bouwinrit de bouw te voet te betreden (hier zal onze portier ook goed op toezien). Dit zal middels bebording kenbaar worden gemaakt. Aan het einde van de looproute ontvangen wij je graag bij de ontvangstruimte.

Deel dit evenement

bottom of page