top of page

vr 16 dec

|

Goutum

Mini-excursie Woonspods en Loodswoningen Middelsee!

Kijk onder deskundige leiding rond in en om de eerste woningcomplexen van de nieuwe wijk Middelsee.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Mini-excursie Woonspods en Loodswoningen Middelsee!
Mini-excursie Woonspods en Loodswoningen Middelsee!

Tijd en locatie

16 dec 2022, 15:30 – 16:30

Goutum, Boksumerdyk, nabij de gebouwen

Over het evenement

Om nader kennis te maken met nieuwe of vernieuwde gebouwen in Leeuwarden organiseert Attiek mini-excursies: korte bezoeken in klein gezelschap, met deskundige toelichting. In december bezoeken we de allereerste (bijna) opgeleverde woningen in de nieuwe wijk Middelsee. 

Wie over de Van Harinxmabrug Leeuwarden uitrijdt, kan ze met een blik over de rechterschouder beneden zien liggen: de eerste woningen van Middelsee. Het gaat om twee aangrenzende complexen, beide omgeven door nieuw aangelegd vaarwater: een gebouw met twaalf royaal bemeten ‘loodswoningen’ en een ensemble van 44 iets bescheidener ‘woonspods’. Beide projecten zijn het werk van VDZ Architecten uit Groningen. De woonspods zijn in juni opgeleverd en inmiddels bewoond. De loodswoningen zijn bijna af, oplevering wordt nog dit jaar verwacht, dus hier zijn we nog net op tijd om ook binnen onze ogen de kost te kunnen geven.

Bastiaan Dijk, projectontwikkelaar bij Zwanenburg Projecten, licht de bouwwerken toe, leidt ons rond en beantwoordt vragen.

Aanmelden verplicht

Voor deze mini-excursie zijn beperkt plaatsen beschikbaar. Je kunt je tot 14 december (twee dagen voor de excursie) aanmelden via de rode knop onderaan de pagina. Deelname is gratis.

https://www.woonspods058.nl/

https://www.mooieplek.nl/projecten/loodswoningen058

Deel dit evenement

bottom of page